Service &voorzieningen

Direct en zonder zorgen aan de slag

In de Biljartfabriek bieden we ruimte op maat. Of je nu een vaste of flexibele kantoorruimte wilt huren; alles is mogelijk. Hetzelfde geldt voor de service en diensten die we aanbieden. Ons vaste servicepakket is compleet waardoor je altijd meteen aan de slag kunt, of je nu een  vaste kantoorruimte, een flexplek of een van de andere beschikbare ruimtes huurt.
Naast het standaardpakket aan diensten bieden we nog een serie extra voorzieningen en services die je vrijblijvend af kunt nemen. Hieronder vind je meer informatie over het standaard servicepakket en de mogelijke extra voorzieningen en services.

Vaste Services & Voorzieningen

Gebruik warmte, water en elektriciteit

Dagelijkste schoonmaak en onderhoud gemeenschappelijke binnen- en buitenruimtes

Vrij gebruik pantry/keukenvoorziening in algemene ontmoetingsruimte

Vrij gebruik grote vergaderruimte (15 pers.) met audiovisuele voorzieningen, medium vergaderruimte (8 pers.) met audiovisuele voorzieningen en kleine vergaderruimte (4 pers.)

Overal in het gebouw vrije toegang tot de algemene WIFI verbinding

Alle beschikbare kantoorruimtes zijn voorzien van neutrale vloer en wandbekleding, verhuizen kan hierdoor vlot gebeuren zonder dat je eerst nog zelf aan het klussen moet.

Achter het gebouw bevindt zich een gemeenschappelijke tuin met enkele picnic-tafels waaraan het goed toeven is bij mooi weer. Ook aan de voorzijde van het gebouw kun je heerlijk buiten zitten op het terras.

In de gezamenlijke ruimte vind je een poolbiljart tafel om even te kunnen ontspannen.

Het gebouw is voorzien van voldoende toiletten en je vindt er zelfs een nieuwe douche; ideaal wanneer je je even op wilt frissen.

Aan de zijkant van het gebouw vind je de ruime gratis parkeerplaats met ruimte voor ruim 60 auto’s. Ook zijn er 4 electrische laadplekken beschikbaar (waarvoor je een abonnement kunt afsluiten).‘s Avonds wordt de parkeerplaats afgesloten door een hek.

Naast het gebouw bevindt zich een afgesloten overdekte fietsenstalling waardoor je je fiets altijd droog en veilig kunt stallen.

De schil van het gebouw is goed beveiligd.

Er is een huismeester aanwezig die je kunt benaderen met al je vragen m.b.t. het gebouw en de services en voorzieningen.

Optionele extra's

Eigen glasvezel internetaansluiting

Eigen vaste telefonie-aansluiting

Schoonmaak eigen ruimte

Abonnement op laadpaal electrisch rijden (er zijn 4 electrische laadplekken op het terrein)

Telefonie beantwoordservice

Gemeublileerd kantoor